Contact

’t Voetenparadysje is gevestigd in zwembad Den Krieck. Voor meer informatie over de locatie, kunt u de link van het zwembad aanklikken.

Voor een impressie van de praktijk kunt u de link van de vlog aanklikken, die gemaakt is door ikzoeketc.nl.

April 2020 : In de Libelle Gezond Special vindt u een artikel over voetreflextherapie geschreven door  Hermi Wennink voorzitter van de NVVT. Ze geeft ook een tip om de voeten zelf te masseren.

Merk je dat je een vol hoofd hebt? Neem dan de tijd voor een voetenbadje met een lekkere olie of magnesiumzout (ontspanning voor de spieren). Het is een fijne manier om je hoofd leeg te maken en te ontspannen.

mei 2020 – ’t Voetenparadysje gaat weer open!

Beste cliënt,

Vanaf 11 mei mogen mensen in contactberoepen weer aan het werk. Wel onder omstandigheden die anders zijn dan we gewend zijn.

Heb je verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden celsius, blijf dan thuis. Ook als een huisgenoot verkoudheidsklachten heeft en koorts. Als dit het geval is dan stellen we een behandeling in de praktijk uit en kijken we samen of ik je op een andere manier kan ondersteunen, bijvoorbeeld telefonisch. 

Bij een behandeling in de praktijk is het belangrijk dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet.
  • We schudden geen handen.
  • Was je handen voor en na de afspraak.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Toiletgebruik is mogelijk; ook hier denken we om de hygiëne.

Ik maak gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoentjes.

Om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden, vraag ik je om het volgende ZELF MEE te NEMEN:

  • Een grote badhanddoek of twee kleinere voor om de voeten en een handdoek voor na het voetenbad;
  • Een plaid om onder te liggen en een kussentje voor in je nek.

Ik plan voldoende tijd tussen de behandelingen, zodat je geen andere cliënten tegenkomt en anders houden we 1,5 m afstand.

Rest mij nog te zeggen: bezoek aan mijn praktijk is geheel op je eigen verantwoording. Samen doen we er alles aan om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Ik vertrouw erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.