Een helpende hand

Begin april zag ik een interview van een ondernemer met hartzeer en een jurist die zijn hart opende om haar te helpen. Dat raakte me. Wat zei deze dame namelijk? Dat ze nachten wakker ligt van haar (financiële) zorgen. En dat ze niet weet hoe het straks verder moet als het geld op is. Ze bleef positief en rustig maar had het back-up plan wel achter de hand. Als het in Nederland niet ging lukken, dan ging ze een nieuw bestaan elders opbouwen. De jurist ging haar kosteloos helpen door een zaak voor haar aan te spannen. In het filmpje bedankte hij mensen die doneerden voor de goede zaak en vroeg hij tevens mensen om ook te helpen. Kleine ondernemers die in hetzelfde schuitje zitten, roept hij bovendien op om zich te melden. Vele kleine zaken voor kleine ondernemers maken samen een hele grote. Hulp wordt geboden.

Toen dacht ik, wat kan ik doen? Zou het niet fijn zijn als deze mensen een beetje rust kunnen vinden weer in hun eigen lijf en wat kunnen slapen? Stress, zo funest voor je lijf. Via mijn blog wil ik je “een helpende hand” bieden. Ben je ondernemer en getroffen door de coronacrisis? Heb je een vol hoofd, slapeloze nachten en een (bijna) lege portemonnee? Stuur me dan een berichtje via de mail. Dan kijk ik of ik iets voor je kan doen.

Wil je ook mee doen met dit initiatief, laat me weten. Dan bieden we samen een helpende hand.

Inspiratiebronnen voor mij zijn Henk Fransen en Janosh. Zij maken ook de verbinding vanuit hun hart en komen met prachtige initiatieven. Wie inspireert jou?

Laten we blijven verbinden!

Lieve groeten Esther

 

Hieronder vind je de gegevens van nog meer helpende handen:

Heleenergiek, praktijk voor voetreflextherapie

Wilma Wegert – Kies voor jezelf om te leven vanuit het hart