Welkom


Vandaag de dag gunnen we onszelf soms maar weinig tijd om stil te staan bij ons welzijn. En zolang u zich goed voelt, is dat natuurlijk helemaal niet erg. Heerlijk juist! Maar het kan zijn dat u zich afvraagt of u voldoende in balans bent, of waar bepaalde klachten vandaan komen. Of u voelt zich goed, maar misschien ervaart u stress of heeft u de laatste tijd weinig energie. Of u wilt uzelf gewoon verwennen met een moment van ontspanning…welverdiend!

U bent van harte welkom in ’t Voetenparadysje, praktijk voor voetreflexmassage in Breezand. Voetreflextherapie is een natuurgeneeskundige therapie die eenvoudig van aard is en zeer effectief. Er zijn verschillende soorten behandelingen: afhankelijk van uw wensen en/of klachten stemmen we samen af welke behandeling het beste bij u past. Ook kinderen kunnen veel baat hebben bij voetreflexologie. Lees hier wat ik voor uw kind zou kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *