Welkom


Welkom !

Vandaag de dag gunnen we onszelf soms maar weinig tijd om stil te staan bij ons welzijn. Zolang u zich goed voelt, is dat natuurlijk helemaal niet erg. Heerlijk juist! Maar het kan zijn dat u zich afvraagt of u voldoende in balans bent of waar bepaalde klachten vandaan komen. Ervaart u misschien stress of heeft u de laatste tijd weinig energie? Het kan ook zijn dat u uzelf gewoon wilt verwennen met een moment van ontspanning…welverdiend!

U bent van harte welkom in ’t Voetenparadysje, praktijk voor voetreflexmassage in Breezand. Voetreflextherapie is een natuurgeneeskundige therapie die eenvoudig van aard is en zeer effectief. Er zijn verschillende soorten behandelingen: afhankelijk van uw wensen en/of klachten stemmen we samen af welke behandeling het beste bij u past.

Voetreflexologie is voor iedereen. Zo kunnen ook kinderen hier veel baat bij hebben.

Lees hier wat ik voor uw kind zou kunnen betekenen.

 

 

 

En…wilt u iemand verrassen? Denk dan eens aan een kadobon!

12 thoughts on “Welkom

 1. Esther, een prachtige website! In de Polder Résidence doe je fantastisch werk, je laat de bewoners ontspannen, je geeft ze rust. Fijn dat je nu zelf je eigen website hebt, dan kan ik mensen makkelijk verwijzen.

 2. Lieve Esther, van h❤️rte gefeliciteerd met je mooie, nieuwe en professionele website!
  Er zullen nu nog veel meer mensen gaan ontdekken wat een fijne therapeute je bent! Veel succes!

 3. Hoi Esther,
  Het is een mooie website geworden en lekker overzichtelijk.
  We maken snel even een afspraak 🙂

  Groetjes Cindy

 4. Hoi Esther,
  Na even rond gesnuffeld te hebben kan ik alleen maar zeggen dat je het fantastisch gedaan heb. Wat ben je toch een mooi mens en doe je goed werk. Succes op je pad

 5. Hallo Esther,
  Van harte gefeliciteerd met je website! Mooi welkom met die prachtige boom.
  Een helder verhaal, waardoor je snel interesse krijgt om zelf een behandeling te willen!
  Ik heb zelf ook al ervaren dat je een prima therapeute bent!
  .Mooi om nu een webadres van jou te weten voor cliënten.
  Collegiale groet,
  Betty de Heij- Psychosociaal therapeut te Oudesluis

 6. Hoi Esther,
  Behalve je mooie werk in de praktijk heb je ook een prachtige en inspirerend effectieve website! ..Wij kennen elkaar van tekenles en hebben een hele leuke samenwerking met de workshops tenenanalyse, voetmassage van jou en mijn tekencoachend werk ‘ teken je levensboom’. Ik heb hele leuke ervaringen door deze samenwerking met je kunnen opdoen. Dank je wel daarvoor en heel veel succes met je werk!

 7. Wegens corona kon ik niet in de praktijk terecht. In plaats daarvan heeft Esther mij een online consult gegeven. De uitwerking van mijn toegestuurde foto’s was herkenbaar en uitdagend. Ze geeft een heldere en gezonde kijk op dingen waar jezelf af en toe op vastloopt. Ik kan weer vooruit.
  Bedankt.

 8. Lieve Esther
  10 jaar alweer… wat doe je het goed!
  Ik ben ontzettend trots op je
  Peter 😘

 9. Beste Esther,
  Alweer 10 jaar bent je enthousiast bezig met je praktijk. Je steekt je hart en je ziel in de mensen. Je doet het goed, ga zo door. Op naar de volgende 10 jaar! Ik wens je op deze feestelijke dag heel veel plezier!

  Een hartelijke groet, Dave Hagenstein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.